← terug naar overzicht

Vacature - Relatiebeheerder (vervuld)

vacature is vervuld


Betrokken bij het MKB in deze streek? Stap dan in de functie van Relatiebeheerder!


Wat ga je precies doen?

Als relatiebeheerder bij Kromhout Accountants & Belastingadviseurs adviseer je ondernemers en signaleer je waar mogelijk (fiscale) vraagstukken. Je verricht samenstel- en reviewwerkzaamheden waarbij je rekening houdt met een haalbare planning en korte doorlooptijden. Je beheert de bestaande MKB klantenportefeuille, bezoekt, stelt vragen, analyseert de problematiek en je werkt vervolgens samen met je collega’s aan het verstrekken van passend advies. Kansen in de markt weet je te ontdekken en te benutten. Je breidt je netwerk uit en zorgt ervoor dat ook nieuwe klanten zich snel bij Kromhout thuis voelen.


Wie ben jij?

• je beschikt over passende kennis en kunde, bijvoorbeeld een HBO opleiding AC, BE of Bedrijfskunde, aangevuld met relevante opleidingen, trainingen en cursussen

• onze regio (Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer) ken je en je voelt je ermee verbonden

• door je levenservaring ben je een professionele en prettige sparringpartner voor ondernemers

• je persoonlijkheid wordt gekenmerkt door leergierigheid, resultaat gedreven en je communiceert soepel en met een sterk inlevings- en empathisch vermogen

• je wordt liever een “groot rader” in een kleiner kantoor dan andersom


Wat biedt Kromhout?

Kromhout, gevestigd in Lisse, is een organisatie met een enorme kennis in huis van financiële zaken, zowel werk als privé gerelateerd. De regelgeving verandert volop; Kromhout heeft het overzicht en adviseert en informeert adequaat en met begrip voor de dilemma’s waar je als ondernemer mee kunt worden geconfronteerd. Bij elke dienst en bij elk advies voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook heeft Kromhout naast de juiste kennis ook het empathisch vermogen om de mens bij te staan. Nu, maar ook straks en later.

Het kantoor wordt gekenmerkt door een informele prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. En zo gaat men met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en zelfs meer dan dat. Werken bij Kromhout voelt eigen en vertrouwd. Daar wil je graag deelgenoot van zijn. Als klant of als medewerker.

Woon je in deze regio? Dan hoef je mooi niet meer de file in! Lekker dicht bij huis werken met klanten waar je snel een band mee opbouwt. Kromhout hecht sterk aan een goede balans tussen werk en privé met een adequate beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die groot denkt als het gaat om professionaliteit en kwaliteit, maar klein is qua betrokkenheid, loyaliteit en onderlinge communicatie.


In deze vacature is inmiddels voorzien. Je kunt niet meer reageren.

Solliciteren