GoFranky… en werk in duin- & bollenstreek


GoFranky – bureau voor personele zaken – brengt tijdelijk HR (Human Resources) vakkennis en capaciteit binnen bij bedrijven en organisaties in de Duin- & Bollenstreek. Zoals op het gebied van werving en selectie. Organisaties die nieuwe medewerkers zoeken die bij voorkeur uit deze regio komen, presenteren zich op de vacaturesite van GoFranky.

Ben je werkzoekend of je aan het oriënteren op een andere functie, zet dan deze vacaturesite in je favorieten. Zo kun je op de hoogte blijven van nieuwe mogelijkheden voor een mooie baan dicht bij huis. En zie je een vacature die aansluit bij je wensen en ambities, dan is het heel eenvoudig om je cv en je motivatiebrief te uploaden. De werkgever / vacaturehouder zal je snel laten weten hoe het vervolg van je sollicitatie eruit zal zien.GoFranky… en een aanbrengpremie verdienen!


Je hebt de vacaturesite van GoFranky bekeken, maar daar zit geen passende functie voor je bij. Maar je kent wel iemand voor wie dit een ideale baan of werkomgeving zou kunnen zijn. Voor de met *) aangeduide vacatures verstrekt de opdrachtgever een aanbrengpremie van € 100,00.

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

- meld irene@gofranky.nl de naam van diegene die gaat solliciteren, voorzien van mailadres en 06 nummer

- deze werkzoekende solliciteert vervolgens via deze jobboard

- de kandidaat wordt door de opdrachtgever in het selectietraject opgenomen

- na gebleken geschiktheid, het aangaan van een arbeidsovereenkomst èn het doorlopen van de proeftijd, ontvangt de aanbrenger de € 100,00 netto van deze opdrachtgever (wijze waarop wordt door opdrachtgever bepaald, hierop heeft GoFranky geen invloed)GoFranky… en integer omgaan met persoonlijke gegevens


In de dienstverlening van GoFranky vormen integriteit en betrouwbaarheid de belangrijkste kernelementen. Dit komt tot uiting in elk contact zowel met opdrachtgevers (werkgevers) als met sollicitanten. Door een sollicitatie te verzenden, wordt akkoord gegaan met de wijze waarop GoFranky met de verstrekte informatie omgaat.

Via de vacaturesite van GoFranky kunnen sollicitanten hun cv en motivatie uploaden. Deze gegevens worden direct doorgezonden aan de werkgever / vacaturehouder om in beoordeling te worden genomen. Van de werkgever / vacaturehouder mag worden verwacht dat op een verantwoordelijke en integere wijze met de kandidaatgegevens wordt omgegaan. GoFranky heeft hierin uitsluitend een adviserende rol. De gegevens van sollicitanten die niet direct voor een functie in aanmerking komen, worden in een kandidaten-database van GoFranky opgenomen en na een jaar automatisch verwijderd. Een sollicitant behoudt inzage in zijn gegevens en kan tussentijds altijd een verzoek indienen om de gegevens eerder te vernietigen.


Let’s GoFranky!